Bij De KunstKelder zijn we van mening dat je naast het maken van kunst, ook veel kunt leren van het kijken naar kunst. In aanvulling op de lessen gaan we daarom regelmatig met de leden van De KunstKelder "on the road" naar musea, exposities of lezingen. Tijdens deze uitstapjes laten we ons inspireren door kunstenaars van alle tijden en elk kaliber, want vergeet niet zelfs de grootmeesters in de kunst waren ook ooit gewoon beginners, volgden lessen en lieten zich inspireren door collega kunstenaars. 

Dinsdag 28 december 2021 | Van Gogh Museum in Amsterdam 

Ben je (nog) geen lid van De KunstKelder terwijl het je wel onwijs leuk en interessant lijkt om mee te gaan naar het museum, dan ben je natuurlijk ook ontzettend welkom om met ons mee "on the road" te gaan. Stuur uiterlijk 15 december 2021 een WhatsApp berichtje naar: 0646178208 om je aan te melden voor ons bezoek aan het Van Gogh Museum. We reizen naar het museum met het openbaar vervoer en de kosten voor OV en toegangskaartje zijn voor eigen rekening. De KunstKelder besteld wel de kaartjes zodat alle deelnemers een kaartje hebben voor hetzelfde tijdslot van 11:15 uur. Aanvullend gaan we gezellig lunchen. Ook dit is op eigen kosten en uiteraard geheel vrijblijvend.  

Let op: oorspronkelijk zouden we op dinsdag 28 december met De KunstKelder "on the road" gaan naar het Van Gogh Museum in Amsterdam.  Echter gooien de huidige coronamaatregelen roet in het eten. Zodra de coronamaatregelen dusdanig versoepelt zijn dat de musea weer open kunnen, plannen we direct een nieuwe datum voor de "on the road" naar het Van Gogh Museum.