workshops


Bij De Kunstkelder verzorgen we naast wekelijkse teken- & schilderlessen ook met heel veel liefde verschillende creatieve workshops. Artistieke workshops die ontzettend leuk en origineel zijn om een keer samen met je team, collega's, familie of vrienden en vriendinnen te doen. Waarom zou je kiezen voor een creatieve workshop voor jullie teambuilding of familiedag? Creativiteit is een primaire levensbehoefte. Het zorgt voor ontspanning en een gevoel van geluk. Het boort ons vermogen aan om nieuwe dingen te bedenken. Het helpt ons om los te komen van vaste patronen of gewoontes en de dingen van alledag in een nieuw licht te zien. Als prettige bijkomstigheid creëer je ook nog een mooi kunstwerk voor thuis aan de muur of om aan iemand cadeau te geven. De workshops duren 2 uur en al het materiaal wordt verzorgd door De Kunstkelder. Tot maximaal 6 personen kan een workshop plaats vinden in ons atelier. Uiteraard komen wij net zo graag bij u op locatie of kunnen we indien nodig een locatie regelen. Neem voor meer informatie of een prijs op maat contact met ons op via email: info@dekunstkelder.nl

Vingerverven

Laat de kwasten maar thuis want in deze workshop gaan we aan de hand van eenvoudige vingerverf technieken een levendig schilderij creëren in de stijl van de impressionisten. De workshop is geschikt voor iedereen die heerlijk ontspannen bezig wil zijn met een leuke creatieve activiteit. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen zul je jezelf verbazen en een prachtig kunstwerk maken. Vingerverven is een opwindende ervaring die de creativiteit stimuleert. De sensatie van de koele, zachte textuur van de verf op je vingers voelt heel bijzonder en rustgevend tegelijkertijd. Dus laat je vingers en de verf lekker het werk doen. 

zelf papier maken

Voorbeeld antwoord op de vraag. Voel je vrij om deze inhoud aan te passen met de echte informatie die je wilt delen.

Schilderen met papier

Bij deze workshop stappen we in de voetsporen van Picasso en Henri Matisse. Laat je vooral niet afschrikken door deze namen van grootmeesters in de kunst, want deze workshop is echt geschikt voor iedereen. We gaan aan de slag met een kunstvorm en techniek waarbij we papier, bladmuziek, tijdschriften, boeken, landkaarten enzovoort in snippers scheuren om er vervolgens een kunstwerk mee te maken door de snippers te plakken of lijmen op een stevig canvasdoek of canvasboard. 

zelf verf maken

Voorbeeld antwoord op de vraag. Voel je vrij om deze inhoud aan te passen met de echte informatie die je wilt delen.

Mandala tekenen

Een mandala is een cirkelvormig oersymbool met organische vormen en geometrische patronen. Volgens oude oosterse wijsheden betekent het magische cirkel en dient het creëren van een mandala tot inspiratie en innerlijke verrijking. Het tekenen van een mandala lijkt ingewikkelder dan dat het daadwerkelijk is. Het is juist een heerlijk creatief proces waarin, door de kracht van herhaling, het onderbewustzijn wordt aangesproken en waar het gaat om het vinden van rust in de symmetrie. Ontdek de magie van mandala tekenen en verras jezelf!

zelf verfkwasten maken

Voorbeeld antwoord op de vraag. Voel je vrij om deze inhoud aan te passen met de echte informatie die je wilt delen.

organisaties waar wij workshops voor hebben mogen verzorgen