teken- & schilderlessen


Bij De KunstKelder geloven wij dat iedereen kan tekenen en schilderen en dat het ook nog eens onwijs goed voor je is. Wil je graag de positieve effecten van tekenen en schilderen ervaren, terwijl je tegelijkertijd een artistieke ontwikkeling doormaakt? Dan ben je bij De KunstKelder aan het juiste adres. De KunstKelder is namelijk dé plek in Katwijk en omstreken waar je echt ambachtelijk leert tekenen en schilderen. In een ongedwongen sfeer en op eigen tempo kun je tijdens de lessen, zowel als beginnende of als gevorderde kunstenaar, jouw unieke talenten ontdekken en ontwikkelen. Los van de prachtige kunstwerken die je leert creëren, helpt het tekenen en/of schilderen je ook om even heerlijk te ontspannen. Tijdens het tekenen en schilderen komen er gelukshormonen zoals o.a. dopamine en endorfine vrij. Deze gelukshormonen zorgen voor het verlagen van stress, het verzachten van pijn en veroorzaken een intens gevoel van blijdschap. Jouw geluk en groei als kunstenaar, is onze missie!

wanneer


De lessen bij De Kunstkelder zijn op maandagavond, donderdagavond en op vrijdagmiddag. De lessen duren 2 klokuren. Op maandag- en donderdagavond is de les van 19:30 - 21:30 uur. Op vrijdagmiddag is er les van 12:30 - 14:30 uur én van 15:00 - 17:00 uur.  Er zijn op dit moment nog plekken beschikbaar op de maandagavond en op de vrijdagmiddag. 

waar


De KunstKelder is gevestigd in het prachtige kust- en kunstdorp Katwijk aan Zee. We zitten wel een klein beetje verstopt, tegelijkertijd is dat ook onze charme. Je vindt ons namelijk in een atelier aan huis in portiek 22 aan de Karel Doormaanlaan. Vanwege de grootte van het atelier en de individuele aandacht die wij graag aan iedere deelnemer willen bieden, zijn de groepen niet groter dan 6 participanten. Ligt Katwijk aan Zee niet echt op de route of misschien wel helemaal niet in de buurt, geen nood. Je kunt wat ons betreft ook online aansluiten en wij zorgen dat indien nodig de benodigde materialen naar je toekomen. 

investering


Ze zeggen dat geluk niet te koop is. Bij De Kunstkelder denken wij daar toch iets anders over. Van onze teken- en schilderlessen wordt je echt wel gelukkig. Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is lessen aanschaffen. Dit kan in een serie van 5, 10 of 15 aaneengesloten lessen. Het prijskaartje voor een serie van 5 aaneengesloten lessen is 100 euro. Start je liever met een creatief avontuur van 10 aaneengesloten lessen, dan krijg je 5% korting waardoor je nog maar 190 euro hoeft te betalen in plaats van 200 euro. Ga je voor lange termijn geluk en schaf je gelijk 15 aaneengesloten lessen aan, dan ontvang je als dank voor je commitment 10% korting! Vul onderaan deze pagina het aanmeldformulier in of bestel de lessen via de shop. Wil je liever eerst een proefles volgen? Dat kan, geen probleem. Leuk juist! Gewoon even een Whatsappje sturen. Om te starten met de lessen hoeven er geen materialen aangeschaft te worden. De eerste lessen wordt dit volledig verzorgd door De Kunstkelder. Mocht je toch, op een gegeven moment, materialen willen aanschaffen dan is het verstandig om dit in overleg met de docent te doen. 

impressie


Hieronder een aantal prachtige creaties of werken in uitvoering van onze kunstenaars in opleiding. Nieuwsgierig naar wat onze kunstenaars in opleiding nog meer maken? Neem een kijkje of volg de KunstKelder op Facebook,  Instagram en LinkedIn. Met trots delen we daar zoveel mogelijk van de prachtige creaties die gemaakt worden bij De Kunstkelder. Daarnaast delen we daar ook onze laatste nieuwtjes, leuke acties of verrassende info. 

aanmelden teken- & schilderlessen


Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor de lessen bij De KunstKelder! Nog even een laatste check voordat je het aanmeldformulier invult. Heb je de kleine lettertjes goed doorgelezen?