Klinic "in de voetsporen van..."

Treed in de voetsporen van de oude (en nieuwe) nationale en internationale meesters in de schilderkunst en kom naar het kunstenaarsdorp Katwijk aan zee voor een driedaagse Klinic. Geïnspireerd door de schilderachtige omgeving en aan de hand van de grootmeesters, gaan we op ontdekkingsreis. Veel leren, veel doen en vooral veel plezier zijn de hoofdingrediënten van deze klinic. Naast uitgebreid tekenen en/of schilderen, staan vanuit de theorie en ter inspiratie onder andere een museumbezoek, een kunstwandeling en een uitstapje naar Leiden op het programma. De klinic is geschikt voor iedereen die graag de kunstenaar in zichzelf wil ontdekken en/of ontwikkelen. Vanwege de individuele aandacht en persoonlijke begeleiding die ik als docent graag aan iedere deelnemer wil bieden, is er plek voor maximaal 6 deelnemers. 

 

Klinic op een rijtje

  • De data voor de Klinic "in de voetsporen van..." zijn dinsdag 19 juli t/m donderdag 21 juli 
  • We starten dagelijks om 10:00 uur en de dag duurt tot 16:00 uur. Inloop en ontvangst met koffie & thee vanaf 9:30 uur
  • De (start)locatie is De Kunstkelder in Katwijk aan zee
  • Kosten zijn 395,- per persoon inclusief museumbezoek, ontvangst met koffie & thee en eenvoudige lunch. Exclusief materiaal, diner en overnachting.
  • Maximaal aantal deelnemers is 6. Plekje bemachtigen gebeurt op volgorde van binnenkomst. Je ontvangt een definitieve bevestiging na betaling van de nota. 
  • Samen met de definitieve bevestiging ontvang je het uitgebreide programma, advies over de door jou mee te brengen materialen en inspiratie voor dineren & overnachtingen 

 

Aanmelden voor klinic

Vol is echt vol dus meld je snel aan en kom naar kunstenaarskolonie Katwijk als je graag een paar dagen wilt genieten van vakantie in je hoofd, ontspannen aan zee en tegelijkertijd wilt (leren) tekenen & schilderen.