KUNSTACADEMIE

TEKEN- & SCHILDERLESSEN

WORKSHOPS

LEZINGEN

 

Iedereen is een kunstenaar en ieder mens is creatief. Sterker nog, creativiteit is ontzettend belangrijk voor onze algemene ontwikkeling, groei en welzijn. We zijn het alleen met z'n allen in de loop der jaren een beetje verleerd. We maken er tegenwoordig nog maar weinig tijd en ruimte voor vrij, terwijl het altijd al een manier geweest is om ons te helpen bij zelfexpressie en het vertellen van ons verhaal. Het werkt ongelooflijk goed tegen stress en je gaat er echt lekkerder van in je vel zitten. Kunst en creativiteit zorgen voor een intens gevoel van geluk en blijdschap. Wij zien het daarom bij De Kunstkelder als onze missie om van kunst en creativiteit voor iedereen weer een primaire levensbehoefte te maken. De Kunstkelder is de thuisbasis voor iedereen die bij ons graag de ruimte wil vinden voor artistieke, intellectuele en persoonlijke groei. Met heel veel liefde en passie leiden wij zo een nieuwe generatie kunstenaars en creatievelingen op. Ons aanbod: 

teken- & schilderlessen

Bij De KunstKelder geloven wij dat iedereen kan tekenen en schilderen en dat het ook nog eens onwijs goed voor je is. Wil je graag de positieve effecten van tekenen en schilderen ervaren, terwijl je tegelijkertijd een artistieke ontwikkeling doormaakt? Dan ben je bij De KunstKelder aan het juiste adres. De KunstKelder is namelijk dé plek in Katwijk en omstreken waar je echt ambachtelijk leert tekenen en schilderen. In een ongedwongen sfeer en op eigen tempo kun je tijdens de lessen, zowel als beginnende of als gevorderde kunstenaar, jouw unieke talenten ontdekken en ontwikkelen. 

workshops

Creativiteit is een primaire levensbehoefte. Daarom verzorgen we bij De Kunstkelder naast teken- & schilderlessen ook met heel veel liefde verschillende creatieve workshops. Gewoon even heerlijk een paar uur creatief bezig zijn en als prettige bijkomstigheid creëer je ook nog een mooi kunstwerk voor thuis aan de muur of om aan iemand cadeau te geven. Op dit moment bieden we de workshops "vingerverven'' en "schilderen met papier" aan. Leuk om samen met je vrienden, vriendinnen of familie te doen, als teamuitje of kom gezellig naar onze maandelijkse open-workshop-avond. 

lezingen

Kun je je een wereld voorstellen zonder kunst? Het idee alleen al, verschrikkelijk! Maar waarom zijn kunst en creativiteit dan zo belangrijk voor ons en onze hersenen? Wat heeft creativiteit te maken met ons geluk en onze mentale gezondheid? Hoe kun je creativiteit ontwikkelen en onderhouden? Waarom is het zo belangrijk dat we kunst en creativiteit aanmoedigen bij onze kinderen? Onze docent expert en kunstenares Caroline van Duijvenbode vertelt je dit en nog veel meer in haar lezingen. Nieuwsgierig naar wat Caroline voor jouw evenement of bijeenkomst kan betekenen?