De lessen zijn op donderdagavond en op vrijdagmiddag. De lessen duren 2 klokuren. Op donderdagavond is de les van 19:30 - 21:30 uur. Op vrijdagmiddag zijn er lessen van 12:30 - 14:30 uur én van 15:00 - 17:00 uur. Vanwege de individuele aandacht die wij graag aan iedere deelnemer willen bieden, zijn de groepen niet groter dan 6 participanten. Er zijn op dit moment nog plekken beschikbaar op zowel de donderdagavond als op de vrijdagmiddag. 

Het tarief is 20 euro per les. Je kunt jezelf inschrijven voor een serie van 5, 10 of 15 aaneengesloten lessen. Bij aanmelding voor een lessenserie van 10 of 15 aaneengesloten lessen, ontvang je respectievelijk 5% of 10% korting op het totaalbedrag van de lessenserie. 

Wil je eerst graag gratis en vrijblijvend een proefles volgen? Vul dan hier het formulier in voor het aanvragen van een proefles. Kun je echt niet langer wachten om te starten met jouw eigen creatieve avontuur, wat wij bij De KunstKelder uiteraard heel goed kunnen begrijpen, meld je dan direct via onderstaande button aan: