Wat onze kunstenaars in opleiding zeggen 


Barbara Petofalvi

In mijn thuisland van Hongarije ging ik al naar kunstscholen/studio's dus ik had al wat ervaring met kunstlessen. Maar wat ik bij de KunstKelder heb ervaren was iets geheel verrassends! De KunstKelder zelf is erg inspirerend en tegelijkertijd ontspannend. Als je binnenkomt, krijg je gelijk zin om creatief te zijn en wil je gelijk weten hoe je 1 van Carolines schildering op de muur kunt (na)maken. Als je alle geheimen wilt weten hoe je ook zo kunt schilderen, dan garandeer ik je dat je met Caroline in de beste handen bent. Caroline is de beste lerares die ik me zou kunnen wensen. Naast Nederlands vindt ze het ook geen probleem om (indien nodig) Engels te praten. Haar techniek en invalshoek richting kunst is compleet nieuw en uniek voor me. Elke les is een spannende uitdaging en een nieuwe ontdekking voor me. Als buitenlander is het moeilijk voor me om mezelf open te stellen aan nieuwe mensen maar Caroline heeft zo'n verwelkomende open persoonlijkheid dat het leek alsof ik met een oude vriendin had afgesproken. Haar vriendelijke persoonlijkheid en de gezellige omgeving wat ze creëert, helpt mij om de problemen in de buitenwereld te vergeten alsook dat het helpt met het focussen op kunst. Ook kun je met frisse zin in nieuwe projecten duiken. Carolines uitstekende professionalisme hielp mij om niet alleen meer van kunst te leren maar ook van mijzelf. De KunstKelder is mijn 'happy place' geworden en ik weet zeker dat voor iedereen die de lessen ook uitprobeert, hetzelfde zal gelden.

Elisabeth Parlevliet

De KunstKelder is een van de cursussen die ik iedereen kan aanbevelen. Het is ontspannend, gezellig en je leert ook nog wat en onderling is het ook heel geslaagd. De docent, Caroline van Duijvenbode, die de cursus geeft doet het ontzettend leuk! Je leert heel veel op een leuke manier.  


Daan klok

Ik heb vijf tekenlessen gevolgd en ik heb daar een hoop van geleerd. Ik ben in korte tijd een veel betere tekenaar/kunstenaar geworden en ben daarom ook erg onder de indruk van de manier van les geven. De lessen geven je een compleet ander beeld over tekenen, je gaat anders naar afbeeldingen kijken en kan hierna ook alles op papier krijgen. Zeer tevreden en zeker een aanrader! 


Alexander Hes

Tijdens de lockdown ben ik begonnen met tekenen. Dat lukte me aardig, maar ik was nooit tevreden over het eindresultaat. Ik wilde graag mijn tekentechnieken ontwikkelen. Via mijn werk kwam ik in contact met Caroline van De Kunstkelder. Ik heb me aangemeld voor tien tekenlessen. Meteen vanaf het begin heeft zij mij tekentechnieken geleerd waardoor mijn tekeningen gingen leven. Caroline heeft de gave om haar leerlingen de technieken zodanig bij te brengen, dat het direct uitvoerbaar is met een goed resultaat. Ik werd als haar leerling trots op mijn resultaten. Zij heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik na de tekenlessen verder wil. Ik ga me ook aanmelden voor schilderlessen. Caroline bedankt voor de fijne en inspirerende lessen in een leuke omgeving. 


Irma POLS

Behalve dat het heel gezellig is in De KunstKelder bij Caroline, is het ook heel leerzaam en krijg je veel tips om het resultaat van je tekening of schilderij te verbeteren. Echt een aanrader als je meer uit je hobby wil halen. 


Elisabeth Cohen

Het is hartstikke leuk met Caroline tijdens de lessen en ik denk ook dat mijn skills verbeterd zijn. We hebben geleerd om op een andere manier te gaan tekenen en schilderen.